Coaching/programmer

Motivationen driller, og du er lidt nervøs. Du føler ikke, du rykker dig. Du tvivler på, hvad du skal med al den træning. Du ved ikke helt, hvordan det skal struktureres. Måske er du skadet eller føler, du er gået i stå. Dit mål nærmer sig, og du vil så gerne gennemføre det samtidig med, at du har en god oplevelse.

FORMEL76 kan være din sparringspartner og give dig den inspiration og vejledning, der skal til for at give din træning et mentalt og fysisk løft. François kan hjælpe dig med at planlægge din træning og give dig en række praktiske værktøjer, som du kan bruge i din daglige træning eller i konkurrencer for at give din fysiske præstation et ekstra boost.

Om du skal have hjælp til at løbe dit første halvmaraton eller føle dig tryg, når du svømmer i det åbne vand f.eks., kan François hjælpe dig med at få ro over din træning og komme sikkert i mål. Træningen skal være sjov, og sejren skal nydes!

Forløbet bliver skræddersyet efter dine behov og kan evt. tilbydes i gruppe, hvis I er flere, der kender hinanden og deler samme ambitioner. Kontakt François på 26 23 16 39 eller fm@formel76.dk for at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud. Du kan også høre lidt om François’ holdning og tilgang til løbetræning i Per Nielsens podcastserie Fed Fit & Fakta. Klik her og lyt med på radioplay.dk!

F76
Claus LundsgaardClaus Lundsgaard, 46 år
« En af de vigtigste ting, jeg har lært, er disponering af mine kræfter i løb. Både til Københavns halvmaraton og Athen-maraton kom jeg i mål som planlagt og havde fantastiske oplevelser… »
Klik her for at læse mere.F76
Bente_2
Bente Maarup Pedersen, 37 år
« Jeg har igennem de sidste 3 år dyrket triatlon. Svømningen gav mig en del mentale udfordringer, og løbet er klart der, min største svaghed ligger… »
Klik her for at læse mere.F76
Kirsten
Kirsten Zachau, 46 år
« Siden et større vægttab, jeg gennemførte ved årsskiftet 2012/2013, har François været min coach, der har taget de store og vigtige snakke med mig om mine fortsatte mål og veje til at nå dem… »   Klik her for at læse mere.F76
Mads
Mads Holmen Thorell, 42 år
« Efter flere år med skader, som brød op igen og igen, fik jeg anbefalet François. Jeg startede med et smidigheds- og styrkeprogram og kom derefter i gang med min løbetræning… »   Klik her for at læse mere.F76

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: