Kirsten Zachau, 46 år

Kirsten

« Siden et større vægttab, jeg gennemførte ved årsskiftet 2012/2013, har François været min coach, der har taget de store og vigtige snakke med mig om mine fortsatte mål og veje til at nå dem.

Det er en meget nærværende, indlevende og yderst velforberedt coaching med udgangspunkt i, hvor jeg til enhver tid står, træningsmæssigt som menneskeligt.

Jeg har svømmet, løbet og styrketrænet med François som træner. Og ud over at være en motiverende og inspirerende træner, der formår at gøre selv teknikøvelser og hård fysisk træning til en sjov og legende oplevelse, er han spækket med god energi og højt humør – og professionel.

Så at sige udfylder François hvert et bogstav i ordet COACH og giver det til fulde sin mening og betydning. »

Tilbage

F76

%d bloggers like this: