Træning for gravide og nybagte mødre

F76

Graviditet og efter fødselAt sætte et barn i verden er noget af det skønneste, man kan opleve, men en graviditet og fødsel kræver en stærk krop.

FORMEL76 kan hjælpe dig, der vil i form eller vedligeholde din form under graviditeten eller efter fødslen. Med fysioterapeutisk baggrund bliver træningen tilrettelagt af Janne ud fra viden om de belastninger, den gravide krop udsættes for, og der vil være fokus på styrketræning af muskler i bækken, ryg og mave samt let konditions- og udholdenhedstræning. Forskning viser, at kvinder, der holder sig i form før fødslen, får et lettere fødsels- og barselsforløb og dermed også mere overskud til at være nybagt mor. Janne hjælper dig med at gøre noget godt for dig selv og dit kommende eller nyfødte barn.

Du er velkommen til at kontakte Janne på 27 29 42 23 eller js@formel76.dk for mere info om et personligt forløb. Kender du flere kommende eller nybagte mødre, der gerne vil træne sammen, kan FORMEL76 også oprette et hold til jer. Kontakt Janne for at høre mere om det.

c
« Jeg har lyst til at fortælle hele verden, hvor fantastisk en beslutning, det var at hyre Janne som træner til at komme i form igen efter graviditet og kejsersnit. TAK for at jeg har fået min kondition tilbage, TAK fordi jeg føler mig stærk(ere) igen, TAK fordi jeg ikke længere har bækkensmerter og hovedpine og TAK for dit vidunderlige, forstående og VILDT KOMPETENTE væsen. Jeg håber, at rigtig mange kvinder vil give sig selv den gave. » – Louise Jeppesen

2 Comments on “Træning for gravide og nybagte mødre

 1. Hej Karina.
  Ja der kommer et hold til foråret. Jeg er netop nu ved at planlægge næste Info møde, så hold øje med siden.

  Med venlig hilsen

  Janne Sørensen

  Formel76

 2. Hej

  Jeg vil høre om I igen starter et hold op for gravide her til foråret. Hvis ja på hvilket tidspunkt det ligger?

  Med venlig hilsen
  Karina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: