F76-løbeklub


Velkommen til byens mest levende løbeklub!

Savner du motivation og inspiration til din løbetræning? Er du gået i stå, eller har du svært ved at presse dig selv?  FORMEL76 har løsningen!

FORMEL76-løbeklubben er et sjovt og dynamisk hold, hvor der er højt til loftet og plads til alle niveauer og ambitioner. Om du træner til DHL eller maraton, skal løb være effektivt, sjovt og varieret. Og det sørger trænerne François og Martin for!

I alt har vi fire hold – Begyndere, Basis5, Basis8 og Øvet, jf. tabel nedenfor. Næste begynderhold starter onsdag 21. april 2021. På alle hold sætter vi fokus på intervaller, løbeteknik samt styrke- og stabilitetstræning. Vi træner sammen to gange om ugen med udgangspunkt i Helsingør-området.

Sammenhold, højt humør og fælles inspiration er nøgleordene i FORMEL76-løbeklub. Sammen sørger vi for, at du bevarer motivationen, mens du optimerer din løbetræning. Du bliver en del af en social og levende klub, hvor vi tør tænke ud af boksen. Om det er med et trappeløb på Bella Sky, væddeløbsinspireret træning på Charlottenlund Travbane, et “vandløb” i Øresund eller en træningstur til Lanzarote eller Rebild Bakker, prøver vi hele tiden i FORMEL76 at give din løbetræning et ekstra twist.

Medlemskab af FORMEL76-løbeklub koster kr. 500 for 10 uger med 2 træningspas om ugen, jf. tabellen nedenfor. Kontakt os for at høre nærmere. Du er altid velkommen til at få en gratis prøvetime. Som medlem af F76-løbeklub får du også glæde af vores rabatordning hos LØBEREN i Hillerød, Lyngby og København. Du får også mulighed for at få personlig træning og individuel løbestilsanalyse med François til fordelagtige priser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord!

Holdfordeling - med begyndere_2021_april

« Det tætteste man kommer på et løbeparadis på jord »Camilla Vincentz Teilmann
« Thumbs up til Formel76s løbehold. Den fedeste motion med kompetent træner – både når det gælder det mentale og det fysiske – altid super glade løbere, sightseeing i nærområdet og højt skønt humør. Jeg er blevet afhængig! » – Trine Justesen
« F76 har finpudset min løbestil og teknik på en ligefrem og konstruktiv måde. Jeg har fået gruppetræning med fokus på mit behov og givet mig muligheden for udviklingen af mit mentale løbeoverskud. Altid klar med råd og vejledning og positiv opbakning for, at jeg kan nå mine (løbe-)mål. » – Torben Lassen
« Løbetræning og intervaller er næppe noget, de fleste går og glæder sig til i alt slags vejr. Men det gør man, når François er træneren. Han er uden tvivl den bedste og mest dedikerede motivator og træner, jeg har mødt. 5, 10, 21 eller 42 K? Du finder det hele i Formel76. Fantastisk holdånd, seriøsitet og mennesker, der brænder for deres mål.  Du er nødt til bare at prøve det! » – Sune Schack

2 Comments on “F76-løbeklub

 1. Hej Janni

  Tak for din besked.

  Vores begyndhold har været i gang i 10 uger nu. De løber ca. 4-5 km med pauser og diverse øvelser, fordelt over en time. Hvis du er nogenlunde på samme niveau, er du velkommen til at komme og træne med. Du kan skrive til mig på fm@formel76.dk .

  Hvis du hellere vil vente, indtil der starter et nyt begynderhold helt fra scratch, bliver det først til forår 2023. Hvis du gerne vil have, vi kontakter dig til den tid med nærmere info om holdet, er du også velkommen til at sende mig en mail på fm@formel76.dk . Så skriver jeg dig på vores venteliste.

  Med venlig hilsen
  François Kofoed

 2. Hej
  Jeg kunne godt tænke at starte på begynderhold

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: