Analyse af løbeteknik

SprinterKunne du tænke dig et personligt tjek af din løbestil? Formel76 tilbyder dig sessioner, hvor vi filmer dig og gennemgår din løbeteknik – holdning, svævefase, symmetri, synkronisering af arme, ben og fødder, m.m. Sammen finder vi frem til de ændringer, der kunne være hensigtsmæssige for dig at foretage for at gøre dit løb lettere og mere effektivt.

En session varer ca. 60 min og indeholder:
*) Opvarmning og let løb
*) Film før og efter ændringer – du får videoer og evt. billeder med hjem
*) Fælles gennemgang af videoer og personlig feedback
*) Specifik tilretning og øvelser til at underbygge ændringerne i din løbestil

Sessionen foregår med François, og du kan dele den med en eller to af dine løbevenner. Prisen er 650 kr. for 1-3 personer (eller 450 kr. for 1-3 medlemmer af Formel76løbeklub).
s

Bemærk, at vi ikke arbejder ud fra en bestemt “religion” inden for løbeteknik. I vores øjne findes der ikke “én sandhed for alle”, men forskellige kroppe med individuelle behov, styrker og svagheder. Det spiller ingen rolle, om du løber på hælen eller forfoden. Vi tager alene udgangspunkt i den erfaring og den løbestil, du har lige nu, og ser på, hvordan vi kan forbedre den. Der er ikke tale om diagnosticering eller behandling af specifikke skader.

s
Feedback fra Lærke Lilleøre – “Jeg skulle i gang med løbetræning efter en slem hælspore. Jeg vidste, at jeg skulle ændre på min løbeteknik for at undgå et tilbagefald. Jeg kontaktede François, som med det samme fik lokaliseret problemet og givet mig nogle værktøjer, som jeg kunne bruge for at lære at løbe rigtigt. Det gav mig 30 sekunder på 1 km. Avvv mine baglår, men nu kan jeg mærke, hvordan jeg får fart i bentøjet! 🙂
%d bloggers like this: