Sportsfunktionel træning

Velkommen til en ny verden af præstationer!

Sportsfunktionel træningEt sportsfunktionelt træningsprogram giver din sportstræning en ekstra dimension. Det handler ikke kun om at blive stærkere, men også om at forebygge skader og fremme dine sportspræstationer.

Sportsfunktionel træning bygger på individuelle øvelser, der udvikler muskelopbygning, stabilitet, koordination, kraft, fart og smidighed i samspil med hinanden – alt efter dine behov. Sportsfunktionelle træningsprogrammer kan sammensættes på et utal af måder, der kombinerer alt fra coretræning til udspænding over idrætsspecifikke øvelser (løb, svømning, golf, cykling, volley, fodbold, tennis, osv.).

På baggrund af dine ønsker kan François skræddersy et træningsprogram, der løfter din træning og dine præstationer til et højere niveau. Sportsfunktionelle træningsprogrammer kan også snildt kombineres med almindelig sparring/coaching, træningsplanlægning og mental træning, så du kan optimere din træning, flytte dine grænser yderligere og bryde flere barrierer. Mulighederne er mange!

Kontakt François på 26 23 16 39 eller fm@formel76.dk for at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud. Er I flere, der træner sammen, kan vi også tilbyde fælles træning på baggrund af individuelle behov og målsætninger.

F76
« På baggrund af mine mål for de næste to år inden for triatlon valgte jeg François, da han selv havde dyrket triatlon. Til min introdag spurgte han ind til mine mål, mine stærke og svage sider, og om jeg havde skader. Da mine led og sener ikke er så stærke, fik jeg tit skader, og det satte mig tilbage i løbet. Så det var vigtigt for mig at få lagt et program der var løbsrelateret. François lærte mig både grundøvelser og kombinerede øvelser samt nogle super fede, sjove men også hårde coreøvelser. Jeg har efter 3 måneder fået rigtigt godt udbytte af mit program. Mine bedste anbefalinger til Formel76 og holdet bag. » – Te Hvam
« Efter flere år med skader som brød op igen og igen efter 4-5 ugers løb fik jeg anbefalet Formel76 og François. Jeg startede med en snak med François, som lagde et smidigheds- og styrkeprogram for mig, som kunne udføres hjemme på stuegulvet. Samtidig startede jeg på Formel76 løbeholdet, som bestod af både nybegyndere og erfarne løbere. Kombinationen af hjemmetræning og løbetræningen, som også suppleres med forskellige styrkeøvelser, har gjort, at jeg meget hurtigere end forventet er kommet til et niveau, hvor jeg kan løbe 10 kilometer uden problemer eller frygt for, at gamle skader igen bryder op. » – Mads Holmen Thorell

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: