Bente Maarup Pedersen, 37 år

Bente

« Jeg har igennem de sidste 3 år dyrket triatlon og havde, da jeg startede op, ikke gjort mig de store overvejelser omkring, hvad det egentlig handlede om, ud over at svømme, cykle og løbe.

Svømningen gav mig en del mentale udfordringer pga. frygten for alle de forskellige ting, havet kunne byde på af tang, fisk, vandmænd, brandmænd, osv. Jeg brugte François til mental træning og samtaler for at prøve at komme frygten til livs. Med hans fantastiske tålmodighed, ro og evne til at lytte og forstå samt hans store erfaring i havsvømning fik han givet mig nogle gode værktøjer og fifs at arbejde med, som har gjort en stor forskel for mig i dag, når startskuddet lyder til et tristævne.

Løbet er klart der, min største svaghed ligger, og i den forbindelse har jeg også fået hjælp af François med et træningsprogram frem til et halvmaraton med fokus på disponering. François fulgte med i træningen undervejs, og på trods af en lille hofteskade, hvor vi måtte flytte lidt rundt på træningerne, nåede jeg i mål som forventet på løbsdagen. Tilrettelæggelsen af træningsprogrammet har gjort en rigtig stor forskel på den måde, min løbetræning foregår i dag.

Bente_2Derudover har jeg haft meget stor glæde af at være en del af FORMEL76s skønne, dejlige, positive og ikke mindst humørsmittende løbeklub undervejs. Det fællesskab, der er skabt i løbeklubben er fuldstændig uvurderligt. Det er komplet umuligt at være i dårligt humør efter en time i “de go’e røves” selskab! 🙂 Det er en løbeklub med plads til ALLE!

Jeg har kun de bedste og varmeste anbefalinger af François og FORMEL76. »

Tilbage

F76

%d bloggers like this: