Go’ røv i den travbane!

Søndag 2. oktober 2016 gik det løs med vores træningsarrangement på Charlottenlund Travbane. Opbakningen var stor – 39 medlemmer fra Formel76-løbe-, outdoor- og havsvømmehold var mødt op til en hel dag med ren klubhygge.

Træning på Charlottelund TravbaneDagen startede med 2 timers løbe- og styrketræning på travbanen i bedste væddeløbsstil. Derefter stod programmet på en præsentation af travbanen med rundvisning af staldene og et par spændende møder med hestetrænere og kuske. Deltagerne fik ligeledes en introduktion til, hvordan man spiller på heste, samt et par gode tips fra vores guide Carsten Bundgaard. Arrangementet sluttede med en lækker buffet i travbanens Hospitality Lounge, Træning på Charlottelund Travbanehvor vi sad i første parket til dagens 12 forskellige væddeløb.

Til trods for støvregnen det meste af formiddagen gav deltagerne den fuld gas på banen, og dagens indsats blev belønnet med tre gavekort til massage hos Todd O’Neill, O-Massage i Helsingør. Som altid var humøret højt, og der blev grinet fra start til slut. Det kan jo aldrig gå galt, når man er i selskab med byens bedste røve! 😉

Træning på Charlottelund TravbaneTusind tak til Peter Wihlhemsen og Christian Bagger for at åbne dørene op for os til en spændende, ny verden! 🏇💨👒🏆 Og tusind tak til Dennis fra løbeklubben for et kanon arrangement! 👍🏻😘

Go’ røv i den travbane!

 

Træning på Charlottelund Travbane  Træning på Charlottelund Travbane  Træning på Charlottelund Travbane
Træning på Charlottelund Travbane  Træning på Charlottelund Travbane  Træning på Charlottelund Travbane

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: