Når bjergene ikke kommer til Formel76…

… må Formel76 komme til bjergene! Og det er netop det, vi gjorde!

For 10 lækre piger fra Formel76løbeklubben stod uge 45 i træningslejrens tegn. Turen gik til Club La Santa på Lanzarote og var en kæmpe succes. På programmet stod ikke kun en masse løbe- og coretræning arrangeret af løbecoach François Kofoed. Løberne benyttede sig også flittigt af de mange muligheder, som Club La Santa har at byde på – svømning, cykling, yoga, windsurfing, kajak, Bodypump, TRX, crossfit, tennis… Programmet ville ingen ende tage. Og når tiden var inde til at fylde energidepoterne op igen, blev Amêndoa og andre lækre restauranter indtaget af de hundesultne teammedlemmer.

F76 - løbetræningslejr CLS 201454895_10204115792349740_1826452655869764482_nUgens højdepunkter var uden tvivl bestigningen af både Mirador del Río og Tabayesco. De to bjergtoppe er berømte træningsmål for de mange cykelryttere, der besøger Lanzarote, men François havde valgt at genopfinde konceptet ved skifte cyklerne ud med løbesko! Det gav Formel76-løberne en udfordring og oplevelse af den største kaliber. Hele ugen blev både den fysiske og mentale træning tilrettelagt med henblik på at besejre de to bjergtoppe, og det gik over alle forventninger for samtlige deltagere! Som François siger: “Der var så mange endorfiner i luften, da vi nåede toppen af Tabayesco torsdag formiddag! Jeg havde aldrig set så meget energi og glæde samlet ét sted. Der kom en bus med tyske turister forbi. Den ene mand faldt nærmest på r*ven og skyndte sig med at tage ekstra billeder, da han fandt ud af, at vi var løbet hele vejen op. Pigerne fik virkelig sat sig i respekt – ikke mindst hos de passerende cykelryttere, som de havde overskud til at heppe på, mens de var på vej op ad bjerget.”

“Turen var den ultimative oplevelse for mig som træner. Man ved, man ikke har levet forgæves, når man kan mærke, at ens udøvere har fået et gigantisk løft – både fysisk og mentalt. Turen var for dem en kæmpe sejr og har rykket deres grænser for, hvad de troede, de kunne. Jeg har ikke pakket kufferten ud endnu, for jeg er sikker på, at det ikke varer længe, før vi gentager succesen med en masse andre fra klubben. Jeg er så klar!”, slutter den glade og beærede træner.F76 - løbetræningslejr CLS 201454895_10204115792349740_1826452655869764482_n

2 Comments on “Når bjergene ikke kommer til Formel76…

  1. Tusind tak. Altid en fornøjelse at følge dig og udfordre dig undervejs! Med så gåpåmod og energi er der intet, der kan stoppe dig, PowerWoman! 😉

  2. Det var bare den fedeste oplevelse. Francois du er noget helt specielt. Tak for turen, alle oplevelserne, troen på jeg/vi kunne. Dine smil, ord og måde at være på.
    Jeg er SÅ klar til Tabayesco version 2.0
    Jeg kan hvad jeg vil… Med din støtte. :o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: