Formel76 helt til tops

Jylland er meget mere end havørne kløvet i to af snurrende vindmøller og kronhjorte, der farer vild i T-Hansen butikker. Jylland er også hjemsted for det lækreste naturområde – Rebild Bakker.

I weekenden 15.-17. april var 18 løbere fra Formel76-løbeklub på træningsweekend på Comwell Sport Hotel Rebild Bakker. Fra løb og mountainbike til crossfit, coretræning og afspænding Rebild Bakker 2016bød hotellet på meget varieret træning forestået af super engagerede instruktører.

Naturen er enestående, og stedet er perfekt til løbe- og cykeltræning uanset niveau og distance. Nogle af Formel76-drengene valgte f.eks. at løbe den markerede halvmaratonrute som forberedelse til Københavns maraton næste måned, mens andre greb chancen for at løbe deres første 10 km i de smukkeste omgivelser. Rebild Bakker 2016Gitte Nymann siger: “Tiden var ikke vigtig, men det at gennemføre ville betyde alverden for mig. Vi startede tidligt lørdag morgen, og det lykkedes mig at løbe min første 10’er med en suveræn støtte fra de andre løbere. Holdånden i Formel76 er unik.”

Rebild Bakker 2016Klubbens nye veninde Katarina Hörnqvist deltog også i turen til Rebild Bakker. “Jeg mærkede en åben og varm velkomst som ‘ny i klubben’. Selskabet var i top, og lattermusklerne blev trænet intenst. Formel76 og dens medlemmer kan man ikke andet end at holde af!”, siger Katarina, som hurtigt faldt ind i det skøre selskab og gav den fuld gas på samtlige hold sammen med de andre deltagere.

“Det er fantastisk at kunne samle en flok løbere på forskellige niveauer og få sådan en pragtfuld weekend ud af det. Der var virkelig plads til alle, uden undtagelse. Og området i Rebild Bakker gav os alle en oplevelse ud over det sædvanlige. Konceptet ‘Comwell Sport Rebild Bakker’ er et godt bud på en god træningsweekend”, siger Kim Rønholt fra Formel76løbeklub, som fik selskab af Katarina på halvmaratondistancen søndag morgen.

Weekenden var en stor succes med masser af motion og grin og bekræfter, hvor vigtigt sammenhold er, når det handler om at flytte grænser og tage nye udfordringer op. Efter Lanzarote sidste år og Rebild Bakker i år bliver det spændende at se, hvor turen går til i 2017. For af sted skal vi! 🙂

Rebild Bakker 2016  Rebild Bakker 2016  Rebild Bakker 2016

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: