Christian løber for kræftramte Villum

Villum er 5 år og har kræft. Han gennemgår et hårdt behandlingsforløb og står formentlig over for en dyr kræftbehandling i USA. Vores løbetræner Christian er en nær ven af familien og har besluttet sig for at skaffe så meget støtte, han kan – både til Villum, hans storesøster og hans mor og far.

Fredag d. 22. marts skal Christian deltage i ultraløbet “Great Dane Backyard Ultra” i Jylland, og han vil bruge løbet til at samle penge ind til Villum. Løbet afvikles ved Ry nær Silkeborg. I al sin enkelhed går det ud på, at deltagerne, med start fredag d. 22. marts kl. 22:00, hver hele time påbegynder en runde på 6,6 km. Løbet fortsætter til, der kun er én mand eller kvinde tilbage. Man udgår, når man ikke er i stand til at fortsætte af enten den ene eller anden grund.

– Jeg har ingen forhåbninger om at vinde, siger Christian. Men jeg kan måske løbe ca. 100 km, svarende til 15-16 timer… måske mere. Hvis jeg ved, at der bliver donere X antal kroner pr. løbet kilometer, skal jeg nok knokle for at nå de 100 km. Det ville helt klart være med til at motivere mig at vide, at hvert ekstra kilometer betyder ekstra støtte til Villum og hans familie.

Christian slog det op på sin væg på Facebook i går aftes. En time senere var der allerede doneret mere end 70 kr./km + ekstra faste beløb. Her til morgen (tirsdag 19/03) er beløbet allerede fordoblet. Når Christian at løbe de 100 km, som planen er, er der allerede sikret over kr. 10.000 til Villum og hans familie.

Har du lyst til at hjælpe Christian, kan du kontakte ham via hans Facebook-profil (klik her). Indsamlingen foregår i privat regi, og det samlede beløb går 100% til Villum. Christians egne udgifter til startnummer, transport og den slags dækker han selv.

Hatten af for dig, Christian! Det er både sejt og prisværdigt! Vi i FORMEL76 hepper med på vej og sender de varmeste tanker til Villum og hans familie. 🙏💚

Go’ røv i den indsamling! 💚💸💪🏼🥇🧒🏼💚

%d bloggers like this: