Julegave fra TRINORD

TrinordÅrets julegave fra TRINORD er netop dukket op i vores indbakke. Uge efter uge er det altid en fornøjelse for os at “pine” de lokale triatleter på atletikbanen i Helsingør. Vi glæder os til at fortsætte det spændende samarbejde i 2015 og lover, vi har flere gode ideer der, hvor de kommer fra! 😀

“Tempo, tempo, kom så, sidste 30m” lyder det på halvt belgisk/dansk mens François fra Formel76 pisker energisk efter Trinords medlemmer til vores ugentlige løbetræning.
Rammerne er fastlagte: en omhyggelig opvarmning, nogle – til tider – forfærdelige styrkeøvelser (på den fede måde) og så ellers 1 times sjov, inspirerende og yderst motiverende træning er det som Trinord har købt af Formel76.
Trinord var en relativ ny klub med begrænset træningstilslutning og for at løse denne udfordring, valgte bestyrelsen at hyre F76, som ved at diske op med struktureret og stabil træning har sikret at medlemmerne dukker op gang på gang.
Fra bestyrelsens side er vi utrolig glade for samarbejdet med F76 og trods at aftalen nu har kørt i +6mdr, så lykkes det Francois at diske op med nye interval/styrke-varianter hver gang – vi må hellere forsætte næste år for at se hvornår han løber tør for øvelser. 🙂
De varmeste anbefalinger fra Trinord til Formel76

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: