Formel76 indgår samarbejde med lokal elitesvømmer og triatlet

Foråret er kommet, og inden længe begynder sæsonen for havsvømning. I den forbindelse har Formel76 indgået et samarbejde med Lærke Lilleøre. Lærke er kendt i Helsingør som elitesvømmer og svømmetræner og har de senere år udmærket sig ved sine fantastiske præstationer inden for triatlon. I 2014 blev hun Europamester på IRONMAN-distancen og placerede sig i top 5 ved Verdensmesterskabet på Hawaii i sin aldersklasse. For sine flotte resultater modtog hun samme år prisen for årets sportstalent i Helsingør Kommune.

Med 11 års erfaring som svømmetræner for børn og voksne skal Lærke stå for åbenvandstræning hos Formel76 med start i slutningen af maj. Træningen bliver fordelt over tre hold (begyndere, basis, øvede), så alle kan være med. Om man vil blive fortrolig med at svømme i åbent vand, eller om man dyrker triatlon og gerne vil forbedre sin “konkurrenceteknik”, bliver der rig mulighed for at blive udfordret.

“Jeg tillægger det stor værdi, at træningen er varieret, sjov og samtidig effektiv. Jeg vil hjælpe deltagerne med at tilegne sig gode teknikker i havsvømning, så de bl.a. kan svømme afslappet selv med mange mennesker omkring sig og kan lære at udnytte hinandens energi, når de svømmer i grupper”, forklarer Lærke.

På det seneste har Lærke og François Kofoed, løbecoach og ejer af Formel76, hjulpet hinanden med deres respektive løbe- og svømmetræning. “Jeg har haft fornøjelsen af at svømme flere gange med Lærke her på det sidste, og der er kommet mange guldkorn. Jeg er sikker på, at Lærke vil hjælpe svømmerne med at få endnu mere ud af deres åbenvandstræning”, siger François.

Formel76 byder Lærke velkommen ombord og glæder sig til samarbejdet. Det bliver en fantastisk sommer!

Klik her for mere info om Formel76-havsvøm.

c

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: