F76 indtager VM

F76-løbeklub var stærkt repræsenteret til VM i halvmaraton i København lørdag 29. marts. Med over 15 løbere og et utal af vilde heppere fyldte Formel76 godt både i Kystbanen og i Københavns gader. Vi havde endda “vores eget” band med, Coast Guards! I dagens anledning havde F76-løber Sune Schack valgt at lade løbeskoene stå til fordel for sine keyboards og sørgede sammen med de øvrige medlemmer af bandet for at sende en masse funky grooves til de 30.000 løbere omkring km 18 på Frederiksberg.

Løbet endte med personlige rekorder for de fleste F76-løbere. Fælles for alle var, at vi havde en fest uden lige! Sammenholdet gjorde os ekstra stærke – ja, nærmest uovervindelige – både før, under og efter løbet. Stort tillykke til alle løbere og tusind tak til de fantastiske heppere undervejs!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: