Løbende hånd til TRINORD

Formel76 har indgået en samarbejdsaftale med TRINORD. Fra begyndelsen af april skal François Kofoed stå for fælles løbetræning i den nordsjællandske triatlonklub. Træningen kommer til at bestå af interval- og tekniktræning og skal foregå hver onsdag aften på atletikbanen i Snekkersten.

“Jeg glæder mig rigtigt meget til vores samarbejde. Dels bliver det sjovt at træne på en atletikbane igen, dels bliver det godt at bevare en forbindelse til triatlonmiljøet, nu hvor jeg har valgt at koncentrere mig om svømning og løb i min egen træning”, siger François. “TRINORD er en meget rummelig klub med løbere på mange forskellige niveauer. Jeg skal derfor tilpasse den fælles træning, så alle på én gang bliver udfordret og rykker deres grænser. Det bliver super spændende! Jeg glæder mig til at møde løberne og træne sammen med dem.”

TRINORD er en triatlonklub med tilhørsforhold i Helsingør og omegn. Med udgangspunkt i det sociale liv i klubben fremmer TRINORD alle former for fællesskab uanset sportsligt niveau og alder. TRINORD differentierer sig fra de traditionelle triatlonklubber ved at støtte Dansk Handicap Idræts-Forbund (DHIF) økonomisk. Se mere på trinord.dk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: