Popup-event til fordel for Kræftens Bekæmpelse

For andet år i træk skal Formel76 deltage i Kræftens Bekæmpelses Stafet for Livet i Helsingør. I den forbindelse havde François inviteret alle klubbens medlemmer, familie og venner til en lille times udspænding/udstrækning på Kronborg i Helsingør. Det spontane initiativ blev en stor succes.

Vejrguderne havde sørget for sol og blå himmel, og 25 deltagere dukkede op på nordmolen, hvor det lille popup-arrangement fandt sted. “Traditionen tro var humøret og energien helt i top. Opbakningen var stor, også selvom jeg først slog det op på Facebook og Instagram dagen før. Jeg er stolt over vores medlemmers engagement, ikke mindst fordi vi gjorde det i en god sags tjeneste”, siger François. I alt blev der indsamlet kr. 1000 til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

Stafet for livet – Helsingør bliver afviklet lørdag og søndag d. 11-12. juni og byder på et helt døgn med ren hygge til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Man kan løbe eller gå, så langt man har lyst til – så mange omgange, som man vil. Det er fuldstændig op til en selv. Alle kan være med. Sidste år havde Formel76 børn, hunde og flere seje bedstemødre tilmeldt. Der er plads til alle – både på banen og i vores klubtelt!

Du kan læse mere om Stafet for Livet – Helsingør og Formel76 på dette link: http://www.facebook.com/events/1050199011721625/

POPUP_060516

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: