Outdoor – fordi vi kan!

Det er lørdag. Klokken er 9.45, og det vælter ind med glade og friske mennesker over Strandvejen i Snekkersten. Stranden bliver hurtigt indtaget af de utallige deltagere, der kravler, løber, løfter, trækker og presser på livet løs! Formel76s styrketræningshold i det fri er for alvor kommet i gang, og det kan både høres, ses… og mærkes! Deltagerne knokler til udmattelse, men alle vender sultne tilbage ugen efter. For dynamikken og energien er ikke til at tage fejl af på holdet. Der er højt til loftet og plads til alle niveauer, så alle deltagere hjælper og presser hinanden. Hvis succes kan måles ud fra, hvor meget der bliver svedt og grinet undervejs, er sejren helt klart hjemme.

Formel76-Outdoor. Fordi vi vil. Fordi vi kan. Fordi vi fortjener det!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: