F76-løbeklub fylder 1 år!

Denne lørdag er det et år siden, at Formel76-løbeklub så dagens lys.

F76-løbeklub er historien om en gæv træners drøm, der blev til virkelighed. Det, der startede som et begynderhold med en håndfuld deltagere, har i dag udviklet sig til en festlig klub med over 40 glade løbere på alle niveauer. Og nye medlemmer strømmer til, for det er mere end en løbeklub – det er også et stærkt, socialt netværk!

“Da jeg startede F76-løbeklub, havde jeg allerede været løbetræner i nogle år i et andet regi, hvor ambitionerne blev højere og højere, uden at der rigtigt blev gjort plads til nybegyndere. Vi gjorde vores bedste som trænere, men vores hænder var låst. Vi kunne kun se passivt til, mens nye løbere gik forgæves, og deltagerne begyndte at falde fra”, siger François Kofoed, grundlægger af F76-løbeklub.

“Det ærgrede mig så meget, for jeg var overbevist om, at vi havde fat i noget stort. Så jeg valgte at følge min intuition og besluttede mig for at tage sagen i egen hånd “, tilføjer François.

Resultatet er ikke til at tage fejl af. F76-løbeklub startede med 10 grønne løbere for et år siden og tæller i dag over 40 medlemmer fordelt over to hold. “Det har været en fantastisk rejse! Dynamikken på holdene og løbernes sammenhold gør, at alle kan være med, og alle får flyttet deres grænser. Fra at være nybegyndere har flere af dem nu løbet deres første 10’er og nogen endda halvmaraton, og de er hele tiden sultne efter mere. Havde vi spurgt dem for et år siden, havde de aldrig drømt om, at de nogensinde skulle nå så langt så hurtigt! Som træner er jeg både rørt og stolt”, fortsætter François.

“Opskriften virker. Vi giver plads til alle og udvikler holdene i takt med løbernes behov og ønsker. I dag har vi også medlemmer, der løber maraton eller dyrker triatlon”, fastslår François. “Vi sørger for at have fingeren på pulsen og være lydhøre. Det har en selvforstærkende effekt. Derfor opretter vi igen et begynderhold pr. 1. marts. F76-løbemaskinen er ikke til at stoppe!”

Vi ønsker alle medlemmer af F76-løbeklub et stort tillykke og glæder os til et brag af en jubilæumsfest lørdag 15. marts 2014!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: