TRINORD

TrinordSiden april 2014 har François Kofoed stået for fælles løbetræning i TRINORD. Træningen består af interval- og tekniktræning og foregår på atletikbanen i Snekkersten.

TRINORDTRINORD er en triatlonklub med tilhørsforhold i Helsingør og omegn. Med udgangspunkt i det sociale liv i klubben fremmer TRINORD alle former for fællesskab uanset sportsligt niveau og alder. TRINORD differentierer sig fra de traditionelle triatlonklubber ved at støtte Dansk Handicap Idræts-Forbund (DHIF) økonomisk. Se mere på trinord.dk.

 

“Tempo, tempo, kom så, sidste 30m” lyder det på halvt belgisk/dansk mens François fra Formel76 pisker energisk efter Trinords medlemmer til vores ugentlige løbetræning.
Rammerne er fastlagte: en omhyggelig opvarmning, nogle – til tider – forfærdelige styrkeøvelser (på den fede måde) og så ellers 1 times sjov, inspirerende og yderst motiverende træning er det som Trinord har købt af Formel76.
Trinord var en relativ ny klub med begrænset træningstilslutning og for at løse denne udfordring, valgte bestyrelsen at hyre F76, som ved at diske op med struktureret og stabil træning har sikret at medlemmerne dukker op gang på gang.
Fra bestyrelsens side er vi utrolig glade for samarbejdet med F76 og trods at aftalen nu har kørt i +6mdr, så lykkes det François at diske op med nye interval/styrke-varianter hver gang – vi må hellere forsætte næste år for at se hvornår han løber tør for øvelser. 🙂
De varmeste anbefalinger fra Trinord til Formel76

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: