Lærke Lilleøre

Lærke LilleøreMit navn er Lærke. Jeg er fysioterapeut og svømmetræner.

Fysisk aktivitet har altid været en stor del af mit liv, og jeg elsker det! Jeg har været elitesvømmere, og nu dyrker jeg triatlon. I 2014 blev jeg Europamester på IRONMAN-distancen og placerede mig i Top 5 ved Verdensmesterskabet på Hawaii i min aldersklasse. I den forbindelse har jeg modtaget prisen for årets sportstalent i Helsingør Kommune. I 2015 deltog jeg i VM 70.3 IronMan i Zell-am-See. I 2016 blev jeg nr. 2 til IronMan Copenhagen og fik dermed kvalificeret mig igen til Verdensmesterskabet på Hawaii.

Jeg har 11 års erfaringer med at undervise og skabe en god holddynamik deltagere imellem. Jeg har de sidste tre år arbejdet med voksensvømning, hvor jeg har fået kendskab til de forskellige biomekaniske begrænsninger, der kan være.

Jeg tager min træning meget seriøst, da mit største mål er at være i en god fysisk form, selv om 30 år. Jeg arbejder derfor med alle de parametre, der kan have betydning for træningens kvalitet. Jeg ved f.eks., hvor meget en forkert belastning kan have af betydning for ens bevægemønster, og hvor vigtigt det er, at træningen bliver tilpasset deltagernes forskellige ambitionsniveauer og mål.

På vores åbenvandshold tillægger jeg det stor værdi, at træningen er varieret, sjov og udfordrende. Jeg hjælper dig med at tilegne dig gode teknikker i havsvømning, så du kan svømme afslappet selv med mange mennesker omkring dig og kan lære at udnytte hinandens energi, når du svømmer i grupper. Se mere om Formel76-havsvøm her.

Jeg glæder mig til at udfordre dig i det blå!

c

One Comment on “Lærke Lilleøre

  1. Pingback: Rundt om bøjer — Svøm ud - sammen, synligt og sikkert!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: