Fabiola Halfter

Mit navn er Fabiola Halfter. Jeg er uddannet fitnessinstruktør, personlig træner og kostvejleder og har mere end 18 års erfaring som holdinstruktør (cirkel- og boksetræning, spinning, TRX, m.m.). Jeg underviser desuden i styrke- og konditionstræning ude i naturen.

Ud over holdinstruktør er jeg meget glad for min egen styrketræning og glædes ved at løbe i FORMEL76s løbeklub.

Min passion er at hjælpe andre med at få skabt gode livsstilsvaner igennem tilpasset motion, træning og kost. I mit arbejde som kostvejleder sætter jeg fokus på at få de gode vaner ind i dagligdagen igen. Ved at indføre små justeringer i din nuværende kost og få lagt faste måltidsrutiner med den rette sammensætning af kosten kan vi sammen skabe en livsstilændring med mere energi, vægttab og glæde.

Selv ved jeg, hvor meget kost og træning giver mig. Derfor bruger jeg min krop aktivt 6-7 gange om ugen for at få den gode energi der lader mig helt op. Jeg mener, det burde være en høj prioritet for os alle sammen at passe på vores krop, fordi det mindsker skader, gør os mere bevægelige, giver en god balance og stærke knogler, styrker vores fordøjelse og vores immunforsvar og i det hele taget giver os en sundere krop.

Har du lyst til at optimere dine kostvaner og give din træning et ekstra skub i den rigtige retning, kan jeg tilbyde dig et skræddersyet kostforløb. For mere information kan du træffe mig direkte på 30 20 43 63 eller info@kropogstyrke.dk eller læse mere på min hjemmeside.

F76
%d bloggers like this: