F76-havsvøm – sæson 2023

_MG_4093Zenia FoldagerTraditionen tro tilbyder Formel76 havsvømmetræning igen i år sammen med svømmetrænere Zenia Foldager og François Kofoed.

Konceptet bygger på et 13 ugers forløb med 2 træningspas á 60 min om ugen. Der bliver tre niveauer – Intro, Basis/Let Øvet og Øvet. Forløbet bliver opdelt i forskellige blokke og sætter fokus på tekniske færdigheder, som vil gøre dig både dygtigere, stærkere og hurtigere i vandet.

Vi svømmer forskellige steder i løbet af sæsonen, så vi prøver “forskellige slags vand”. ☀❄🐠🐠

Fokus er på havsvømmeteknik (bølge, strøm, orientering, osv.), ikke på kontinuerlig distancetræning. Holdene bliver delt op i undergrupper, som matcher hinanden, så man nemmere kan udfordre sig selv og sine makkere. Derudover er der planlagt to “Svøm langt”-søndage i løbet af sæsonen, hvor der vil være mulighed for at svømme fra 1000 til 6000 meter alt efter niveau. Dertil kommer “flowsøndage”, natsvøm og Swim&Run.

Alle nye medlemmer bliver sluset ind via introholdet, som består af 6 træningspas, hvor Zenia hjælper de nye medlemmer i gang og vurderer, hvilket hold de skal rykke videre op til, hvis de ønsker det. Har du været på et af vores havsvømmehold før, kan du starte direkte på Basis/Let Øvet eller Øvet. Kontakt os direkte for nærmere aftale.

Formel76-havsvøm er gruppetræning – ikke personlig træning. Der er fokus på overordnet havtekniktræning samt mere individuelle rettelser, såfremt gruppedynamikken og vandtemperaturen tillader det. Der er altid mulighed for mere individuelt feedback før og efter træning.

Vi starter onsdag 24. maj og slutter søndag 3. september. Deltagerne får tilsendt en guidebog med bl.a. trænings- og lokationsplanen.

Træning foregår på eget ansvar. Alle trænere er uddannede livreddere.

—————————————–

Tre niveauer: Intro ; Basis/Let Øvet ; Øvet

Intro – Du kan svømme minimum 100 m kontinuerligt crawl i svømmehallen (tempo er underordnet). Du er tryg ved at have hovedet under vandet og har en nogenlunde vejrtrækning.

Efter endt forløb på intro kan nye medlemmer vælge at fortsætte på et af følgende hold:

Basis/Let Øvet – På Let Øvet bliver du undervist i basis havsvømmeteknik, hvor formålet er at udvikle dine skills og give dig redskaber til selvtræning. Du vil blive udfordret på din svømmeteknik, såvel som introduceret for intervaltræning, der har til formål at fremme din svømmeform. Du skal kunne svømme 200 m i åbent hav uden pauser og
500 m i svømmehallen uden pauser.

Øvet – På Øvet bliver du presset på din teknik, udholdenhed og speed. Træningen har til
formål at udvikle dine allerede eksisterende skills gennem tekniske øvelser, som vil presse din krop og dit sind på den gode måde. Du vil opleve træning både på land og i vand, alt sammen med formålet at fremme din teknik og svømmeform. Du skal kunne svømme 800 m i åbent hav uden pauser og uden at røre bunden.

Har du været på et af vores havsvømmehold før, kan du starte direkte på Basis/Let Øvet eller Øvet. Kontakt os direkte for nærmere aftale.

Periode:
Basis/Let Øvet +  Øvet – Træning fra onsdag 24/05 til og med søndag 03/09 (holdene holder sommerferie i uge 29 og 30).
Intro – Træning fra onsdag 24/05 til og med søndag 11/06. Seks sessioner for introholdet alene (maks. 10 deltagere) med mulighed for at komme videre på Basis/Let Øvet efter de seks sessioner.

Tidspunkt:
Intro – Hver onsdag kl. 18.30-19.30 og søndag kl. 11.00-12.00.
Basis/Let Øvet –
Hver onsdag kl. 19.30-20.30 og søndag kl. 10.00-11.00.
Øvet – Hver onsdag kl. 19.30-20.30 og søndag kl. 9.00-10.00.

Sted:
Snekkersten Havn; Skotterup Strand, Marienlyst Strand og Ålsgårde (Langebro).

Pris:
Basis/Let Øvet +  Øvet – kr. 1.600 for 26 sessioner træning, inkl. guidebog og Formel76-badehætte.
Intro – kr. 600 for 6 sessioner træning, inkl. guidebog og Formel76-badehætte.
Går du videre fra Intro til Basis/Let Øvet, modregner vi selvfølgelig de kr. 600 i de kr. 1.600, som det koster for Basis/Let Øvet.

Tilmelding:
Intro – UDSOLGT

Mere info: info@formel76.dk, tlf. 26 23 16 39

Medbring: Våddragt, ørepropper, neoprenhætte og -sko samt evt. neoprenhandsker, hvis du er meget kuldskær. Evt. egen håndsprit.

Træning foregår på eget ansvar. Tilmelding er bindende og kan hverken afmeldes helt eller delvist.

 

%d bloggers like this: