Løbehold for begyndere (uge 16)

Har du det også sådan? Foråret er kommet til Helsingør. Solen skinner, og oven på flere måneders nedlukning kribler det i kroppen for at komme ud og løbe i den spirende natur sammen med flere mennesker.

Traditionen tro opretter Formel76 et begynderhold for at give dig mulighed for at komme godt og sikkert i gang med at løbe. Vi tilbyder dig et 10-ugers forløb med to fælles træningspas om ugen. De fælles træningspas består af gradvise løb- og gå-intervaller samt løbetekniske og skadesforebyggende øvelser, hvor vi sætter fokus på styrke og stabilitet. Træningen styres af François Kofoed, og vi skifter mødested fra gang til gang, så vi sikrer en masse variation i træningen (som udgangspunkt træner vi i Helsingør/Snekkersten og omegn).

Den eneste forudsætning er, at du har let til latter og lyst til at få sved på panden sammen med andre. Formel76 er en meget social klub, hvor der er højt til loftet og plads til alle niveauer og ambitioner. Af hensyn til holdets dynamik bliver begynderholdet oprettet ved minimum 12 deltagere.

Som medlem af Formel76 får du bl.a. glæde af vores rabatordninger hos LØBEREN (Lyngby, Hillerød og København).

__________________

Pris: kr. 500,- for 10 uger
Træning: 2 fælles træningspas om ugen (onsdag kl. 17.00-18.00 og lørdag kl. 8.30-9.30)
Træner: François

Opstart: onsdag 21. april 2021 (uge 16)

Tilmeldingsfrist:
mandag 19. april 2021
Tilmelding: udsolgt
Mere info: fm@formel76.dk
Tilmelding er bindende og kan hverken afmeldes helt eller delvist.

__________________

Al træning foregår på eget ansvar. Ved at tilmelde dig vores træning anerkender du, at Formel76 ikke kan drages til ansvar for eventuelle personskader og gener, som du måtte påføre dig i forbindelse med den træning og den rådgivning, som Formel76 tilbyder. Du bekræfter, at du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i de aktiviteter, som Formel76 tilbyder. Du bekræfter desuden, at du vil følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forbindelse med COVID-19-pandemien, når du træner i klubregi.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: