F76-havsvøm – sæson 2019

Igen i år tilbyder Formel76 havsvømmetræning med svømmetræner Zenia Foldager og hendes team. Alle trænere er erfarne undervisere i (hav-)svømning og konkurrenceudøvere.

Konceptet bygger på et 13 ugers forløb med 2 træningspas á 60 min om ugen. Der bliver tre niveauer – Intro ; Basis/Let Øvet ; og Øvet. Forløbet bliver opdelt i forskellige blokke og sætter fokus på tekniske færdigheder, som vil gøre dig både dygtigere, stærkere og hurtigere i vandet.

VLærke & Zeniai svømmer forskellige steder i løbet af sæsonen, så vi prøver “forskellige slags vand”. ☀❄🐠🐠

Fokus er på havsvømmeteknik (bølge, strøm, orientering, osv.), ikke på kontinuerlig distancetræning. Holdene bliver delt op i undergrupper, som matcher hinanden, så man nemmere kan udfordre sig selv og sine makkere. Derudover er der planlagt fem “lange” søndage (såkaldte flowdage) i løbet af sæsonen, hvor der vil være mulighed for at svømme forskellige distancer alt efter niveau. Og som noget nyt har vi fået vores eget heat til Christiansborg Rundt d. 31. august, som vores deltagere kan vælge at tilmelde sig, hvis de er friske på en sjov og anderledes tur i Københavns kanaler.

Formel76-havsvøm er gruppetræning – ikke personlig træning. Der er fokus på overordnet havtekniktræning samt mere individuelle rettelser, såfremt gruppedynamikken og vandtemperaturen tillader det. Der er altid mulighed for mere individuelt feedback før og efter træning.

Vi starter søndag 26. maj med en omgang “tør svømning”, hvor vi lærer hinanden at kende og gennemgår sikkerhedsreglerne sammen. Deltagerne får tilsendt en guidebog med bl.a. trænings- og lokationsplanen. Træning starter onsdag d. 29. maj.

Træning foregår på eget ansvar. Alle tre trænere er uddannede kystlivreddere.

—————————————–

Tre niveauer: Intro ; Basis/Let Øvet ; Øvet
Intro – Du skal kunne svømme minimum 100 m kontinuerligt crawl i svømmehallen (fart er underordnet). Du er tryg ved at have hovedet under vandet og har en nogenlunde vejrtrækning. Du vil gerne blive tryg ved at svømme i havet.
Basis/Let Øvet – Holdet henvender sig til dig, der har prøvet kræfter med det åbne hav tidligere og føler dig tryg i det. Der vil være fokus på at lære at svømme i grupper, orientering efter bøjer samt svømning over lidt længere distancer. Du skal kunne svømme 200 m i åbent hav uden pauser.
Øvet – Du kan trygt svømme crawl med flydende vejrtrækning i havet. Du vil gerne udfordres på din havteknik og din form. Du skal kunne svømme 500 m i åbent hav uden pauser og uden at røre bunden.

Periode:
Basis/Let Øvet +  Øvet – Introaften søndag 26. maj. Træning fra onsdag 29. maj til og med onsdag 11. september (holdene holder sommerferie i uge 29 og 30).
Begyndere – Introaften søndag 26. maj. Træning fra onsdag 29. maj. Seks intro‐sessioner for introholdet alene (maks. 10 deltagere) med mulighed for at komme videre på Basis/Let Øvet efter de seks sessioner.

Tidspunkt:
Hver onsdag kl. 19.00-20.00 og søndag kl. 9.00-10.00. Alle holdene træner samtidig.

Sted:
Forskellige strande omkring Helsingør, Snekkersten og Espergærde samt nogle få gange i Ålsgårde (Langebro) og Humlebæk (Bjerre strand).

Pris:
Basis/Let Øvet +  Øvet – kr. 1.600 for 13 ugers træning, inkl. guidebog, Formel76-badehætte og Formel76-brandmandskit.
Intro – kr. 600 for introaften og 6 sessioners træning, inkl. guidebog, Formel76-badehætte og Formel76-brandmandskit.
Går du videre fra Intro til Basis/Let Øvet, modregner vi selvfølgelig de kr. 600 i de kr. 1.600, som det koster for Basis/Let Øvet.

Tilmelding:
Intro – https://www.holdsport.dk/team_payments/new?team_payment_group_id=1339
Let Øvet – UDSOLGT https://www.holdsport.dk/team_payments/new?team_payment_group_id=1340
Øvet ‐ FÅ PLADSER TILBAGE https://www.holdsport.dk/team_payments/new?team_payment_group_id=1341

Mere info: info@formel76.dk, tlf. 26 23 16 39

Medbring: Våddragt, ørepropper, neoprenhætte og -sko samt evt. neoprenhandsker, hvis du er meget kuldskær.

Træning foregår på eget ansvar. Tilmelding er bindende og kan hverken afmeldes helt eller delvist.

 

SwimDream76

Who needs a boat when you can swim?

%d bloggers like this: