Løbehold for begyndere (uge 14)

Foråret er kommet til Helsingør. Solen skinner, og det kribler i kroppen for at komme ud og løbe i den spirende natur. Traditionen tro opretter Formel76 et begynderhold for at give dig mulighed for at komme godt og sikkert i gang med at løbe, så du er klar til sommerens og efterårets mange spændende løb. I den forbindelse har vi i år slået os sammen med Royal Run, så vi træner sammen op til One Mile-distancen i København 10. juni 2019. Der er også mange andre fra Formel76, der skal deltage både på gå- og 10 km-distancen, så det bliver en klubfest! (Tilmelding er frivillig og for egen regning – klik her).

Vi tilbyder dig et 10-ugers forløb med to fælles træningspas om ugen. De fælles træningspas består af gradvise løb- og gå-intervaller samt løbetekniske og skadesforebyggende øvelser, hvor vi sætter fokus på styrke og stabilitet. Træningen styres af både François og Christian, som via deres kvalifikationer og mange års erfaringer sikrer dig en tryg og sikker start samt et solidt fundament for at blive en stærk løber.

Den eneste forudsætning er, at du har let til latter og masser af lyst til at komme i gang med at løbe sammen med andre. Formel76 er en meget social og dynamisk klub, hvor der er højt til loftet og plads til alle niveauer og ambitioner. Af hensyn til holdets dynamik bliver begynderholdet oprettet ved minimum 15 deltagere.

Som medlem af Formel76 får du bl.a. glæde af vores rabatordninger hos LØBEREN (Lyngby, Hillerød og København).

Træning foregår på eget ansvar. Tilmelding er bindende og kan hverken afmeldes helt eller delvist.

c

Pris: kr. 500,- for 10 uger
Træning: 2 fælles træningspas om ugen (tirsdag kl. 17.00-18.00 og torsdag kl. 17.00-18.00)
Trænere: Christian og François

Opstart: tirsdag 2. april 2018 (uge 14)
Sted og tid: kl. 17.00 foran spejderhytten ved Smørhullet på Stubbedamsvej i Helsingør

Tilmeldingsfrist:
mandag 1. april 2018
Tilmelding til løbehold: klik her (vi bruger Holdsport som klubplatform)
Mere info: fm@formel76.dk
Tilmelding til Royal Run: klik her.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SwimDream76

Who needs a boat when you can swim?

%d bloggers like this: