F76-havsvøm – ny sæson

Igen i år tilbyder Formel76 havsvømmetræning med svømmetrænere Lærke Lilleøre og Zenia Foldager som både er erfarne undervisere i havsvømning og konkurrenceudøvere. I den her sæson får de også hjælp af Holger Bruun Henriksen, som kommer og supplerer dem både til undervisningen og til “svøm langt”-dagene.

Konceptet bygger på et 13 ugers forløb med 2 træningspas á 60 min om ugen. Der bliver tre niveauer – Begyndere ; Basis/Let Øvet ; og Øvet. Forløbet bliver opdelt i forskellige blokke og sætter fokus på tekniske færdigheder, som vil gøre dig både dygtigere, stærkere og hurtigere i vandet.

VLærke & Zeniai svømmer forskellige steder i løbet af sæsonen, så vi prøver “forskellige slags vand”. ☀❄🐠🐠

Fokus er på havsvømmeteknik (bølge, strøm, orientering, osv.), ikke på kontinuerlig distancetræning. Holdene bliver delt op i undergrupper, som matcher hinanden, så man nemmere kan udfordre sig selv og sine makkere. Derudover er der planlagt fire “lange” ture i løbet af sæsonen, hvor der vil være mulighed for at svømme forskellige distancer alt efter niveau. Og som noget nyt har vi fået vores eget heat til Christiansborg Rundt d. 25. august, som vores deltagere kan vælge at tilmelde sig, hvis de er friske på en sjov og anderledes tur i Københavns kanaler.

Formel76-havsvøm er gruppetræning – ikke personlig træning. Der er fokus på overordnet havtekniktræning samt mere individuelle rettelser, såfremt gruppedynamikken og vandtemperaturen tillader det. Der er altid mulighed for mere individuelt feedback før og efter træning.

Vi starter onsdag 23. maj med en omgang “tør svømning”, hvor vi lærer hinanden at kende og gennemgår sikkerhedsreglerne sammen. Deltagerne får tilsendt en guidebog med bl.a. trænings- og lokationsplanen. Træning starter onsdag d. 30. maj.

Træning foregår på eget ansvar. Alle tre trænere er uddannede kystlivreddere.

—————————————–

Tre niveauer: Begyndere ; Basis/Let Øvet ; Øvet
Begyndere – Du skal kunne svømme minimum 100 m kontinuerligt crawl i svømmehallen (fart er underordnet). Du er tryg ved at have hovedet under vandet og har en nogenlunde vejrtrækning. Du vil gerne blive tryg ved at svømme i havet.
Basis/Let Øvet – Holdet henvender sig til dig, der har prøvet kræfter med det åbne hav tidligere og føler dig tryg i det. Der vil være fokus på at lære at svømme i grupper, orientering efter bøjer samt svømning over lidt længere distancer. Du skal kunne svømme 200 m i åbent hav uden pauser.
Øvet – Du kan trygt svømme crawl med flydende vejrtrækning i havet. Du vil gerne udfordres på din havteknik og din form. Du skal kunne svømme 500 m i åbent hav uden pauser og uden at røre bunden.

Periode:
Basis/Let Øvet +  Øvet – Introaften onsdag 23. maj. Træning fra onsdag 30. maj til og med onsdag 12. september (holdene holder sommerferie i uge 29 og 30).
Begyndere – Introaften onsdag 23. maj. Træning fra onsdag 30. maj. Fem intro‐sessioner for rene begyndere med mulighed for at komme videre på Basis/Let Øvet efter de 5 sessioner.

Tidspunkt:
Hver onsdag kl. 19.00-20.00 og søndag kl. 9.00-10.00. Alle holdene træner samtidig.

Sted:
Forskellige strande omkring Helsingør, Snekkersten og Espergærde samt nogle få gange i Ålsgårde (Langebro) og Humlebæk (Bjerre strand).

Pris:
Basis/Let Øvet +  Øvet – kr. 1.500 for 13 ugers træning, inkl. guidebog, Formel76-badehætte og Formel76-brandmandskit.
Begyndere – kr. 500 for introaften og 5 sessioners træning, inkl. guidebog, Formel76-badehætte og Formel76-brandmandskit.
Går du videre fra Begyndere til Basis/Let Øvet, modregner vi selvfølgelig de kr. 500 i de kr. 1.500, som det koster for Basis/Let Øvet.

Tilmelding og mere info: info@formel76.dk, tlf. 26 23 16 39

Medbring: Våddragt, ørepropper, neoprenhætte og -sko samt evt. neoprenhandsker, hvis du er meget kuldskær.

Træning foregår på eget ansvar. Tilmelding er bindende og kan hverken afmeldes helt eller delvist.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SwimDream76

Who needs a boat when you can swim?

%d bloggers like this: